Sammir optužio Slavena Bilića

'Da nisam Brazilac, sigurno bih bio pozvan, možda ne bih igrao, ali bih bio pozvan.

16.7.2011.
16:57
VOYO logo

Jedan od najboljih, ali i najproblematičnijih nogometaša Dinama otvoreno je progovorio o onome što ga muči već jako dugo - nepozivanje u hrvatsku reprezentaciju.

Na tu temu izgovoreno je puno rečenica, Zdravko Mamić je preko nekoliko puta javno napadao Slavena Bilića, koji se branio tvrdnjama da u hrvatskoj reprezentaciji na Sammirovoj poziciji ima bolje igrače te da će ga pozvati ako bude dobro igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Brazilac, koji je nedavno imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, smatra da razlozi izostavljanja s Bilićevog popisa ne leže na nogometnom travnjaku.

"Da sam Hrvat, već bih dobio poziv. Da nisam Brazilac, sigurno bih bio pozvan, možda ne bih igrao, ali bih bio pozvan. Očigledno tu postoje neke stvari koji nisu vezane samo uz nogomet. Nisam siguran da je nepozivanje u reprezentaciju Hrvatske imalo utjecaja na moje izvedbe. Ipak, psihološki me zakočilo. Želio sam i dobio hrvatsko državljanstvo, dugo igram u Dinamu, dobro igram, zabijam golove, asistiram, hoću igrati za Hrvatsku, a onda ne dobijem pozivnicu. U to vrijeme nije mi bilo jasno zašto me izbornik ne zove, pa me to zaista ubijalo", izjavio je Sammir Sportskim novostima te se usporedio s Eduardom da Silvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drukčija smo priča. Međutim, ja sam također u Dinamo došao jako mlad, imao sam 19 godina. Sve sam prošao u Dinamu, naučio sjajno hrvatski, mnoge hrvatske običaje, imam hrvatske prijatelje, uzeo sam državljanstvo. Zagreb i Hrvatska su moj dom, kao i moj Brazil. Ja sam klasični hrvatski Brazilac!", tvrdi Sammir koji je poručio da će opet biti 'onaj stari'.

"Nemojte se brinuti za moju formu. Potpuno sam miran što se toga tiče. Siguran sam da ću opet igrati kao u prvom dijelu prošle sezone, da ću biti na onoj razini. Malo pričekajte i vidjet ćete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105200709006 arti-201105191078006 arti-201105190761006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo