Potez karijere: 'Najvažnije je bilo otići iz Dinama!'

Ozljedama Nike Kranjčara i Milana Badelja prilika za odlazak na SP otvorila se bivšem dinamovcu Sammiru.

28.5.2014.
7:57
VOYO logo

"Ne znam još ništa. Borim se, želim se izboriti, dat ću sve od sebe kako bih uspio. Ukoliko ću otputovati na Svjetsko prvenstvo, za mene će to biti nešto posebno, točnije najposebnije u cijelom mom životu. Ako se izbornik odluči za mene, potpuno sam spreman. Svi su nestrpljivi, jedva čekaju da naš izbornik objavi popis putnika za Svjetsko prvenstvo. Žele vidjeti hoću li ja biti na njemu. Svi moji prijatelji Brazilci navijat će za Hrvatsku!", poručio je Sammir iz Bad Tatzmannsdorfa i dodao.

"Jako sam zadovoljan s ovim pripremama koje su mi prve s reprezentacijom. Izvrsno se radi, čast mi je što sam ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup na otvaranju protiv Brazila u Sao Paulu bio bi za njega nešto posebno.

"Nisam o tome razmišljao. Ali u meni kuhaju posebne emocije. Ne znam kako ću se ponašati. Ako odem u Brazil i uđem u igru, bit će mi lakše. Onda ću samo razmišljati o utakmici. Ali, kad čujem hrvatsku i brazilsku himnu, osjećaji će biti izmiješani", kaže Sammir i dodaje kako nije siguran bi li slavio pogodak Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hT2erchwV3A

"Ponekad mislim da bih slavio, ponekad da ne bih! Ali najvažnije je zabiti Brazilu, nije bitno kako ću i hoću li slaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnji igrač Getafea tvrdi kako mu je potez karijere bio odlazak iz Dinama.

"Imao sam sreću što sam pronašao klub ove zime. Najvažnije je bilo otići iz Dinama. Napokon sam u Getafeu našao svoju sreću koju sam dugo tražio. Dao sam sve od sebe da dobijem taj poziv u hrvatsku reprezentaciju. Da mi poslije ne bi bilo žao... Vratilo mi se. U Getafeu sam u kratkom razdoblju jako napredovao. Mislim da nikad nisam bio tako dobar kao sada!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo