SAMIR TOPLAK DOBIO OTKAZ U INTERU: / Najdugovječnijeg trenera na klupi hrvatskog prvoligaša mijenja bivši dinamovac

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najdugovječnijeg trenera na klupi nekog hrvatskog prvoligaša zamijenit će 54-godišnji Željko Petrović

4.1.2020.
11:27
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Interovi nogometaši sa zimskim pripremama započet će u ponedjeljak 6. siječnja, prvi trening zakazan je za 12 sati. Prije toga, u 11.30 sati, bit će održana press-konferencija na kojoj će se predočiti važne vijesti za budućnost kluba. Jedna od njih svakako je i ona koja se odnosi na promjenu trenera. Nakon više od pet i pol godina uspješnog rada u Interu, Samir Toplak više nije šef struke, već je na mjesto prvog trenera došao Željko Petrović. Objavio je to klub u subotu na službenoj stranici bez nekog opširnijeg obrazloženja ovakve odluke.

"Uz sve navedeno doći će i do nekih novih promjena u klubu, ali o tome više na presici u ponedjeljak", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Petrović je dobro poznato ime svima. Ovaj Crnogorac rođen u Nikšići ujedno je bivši je igrač Dinama (1990/91) i reprezentativac Jugoslavije s kojom je 1998. nastupio na SP-u u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao trener bio je među ostalim Ruudu Gullitu u Feyenoordu, 2008. je radio kao asistent Martinu Joluu HSV-u, zatim je bio pomoćnik Avramu Grantu u West Hamu, dok je s Guusom Hiddinkom surađivao u Anžiju, a s Dickom Advocaatom u reprezentaciji Srbije, Sunderlandu i Utrechu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo