Neočekivani udarac za Real: 'Ovo je veliki šok, svi smo uz njega'

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Italije i Njemačke (1:1) na San Siru teško se ozlijedio njemački veznjak Sami Khedira.

16.11.2013.
14:56
VOYO logo

Igrač madridskog Reala je u 67. minuti dvoboja stradao nakon duela s Andreom Pirlom te ozlijedio križne ligamente desnog koljena, a prema liječničkim najavama očekuje ga pauza od pola godine.

Gotovo je sigurno da za Real neće igrati do kraja aktualne sezone, a vjerojatno će dugo postojati mogućnost i da ne nastupi na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, makar su reprezentativni liječnici uvjerenja da će se Khedira dotad oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov izbornik Joachim Löw je izjavio:

"Veliki je ovo šok za sve nas, naravno, pogotovo za samog Khediru. On je igrač velike osobnosti, ali i pravi borac, te sam zato uvjeren da će pobijediti i ovu tešku ozljedu koja ga je zadesila", rekao je Löw, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_vSUX2lF9HY

"Svi smo uz njega, makar znam da će sve biti dobro jer je on izuzetno pozitivna osoba i sportaš. Prvenstveno želim da se kvalitetno oporavi, ali ja na njega računam i za Svjetsko prvenstvo. Uvjeren sam da će biti spreman do tada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački nogometni savez (DFB) potvrdio je kako je njihov reprezentativac i veznjak madridskog Reala Sami Khedira podvrgnut uspješnoj operaciji desnog koljena.

Zahvat je obavljen u Hessingpark klinici u Augsburgu kod dr. Ulricha Bosenischa, u nazočnosti Realovih liječnika Jesusa Olma i Francisca Moratea, kao i liječnika njemačke reprezentacije i Bayerna dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfartha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operacija je prošla dobro. Sada se nadamo da će Sami biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Brazilu", rekao je Müller-Wohlfarth.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo