ŠAMARČINA KOJU NISU OČEKIVALI: / Legendarni Iniesta objasnio zašto Barcelona ne smije prodati Rakitića

Image
Foto: Profimedia

Inestina riječ i dalje ima težinu i lijepo im je očitao lekciju, ali

1.11.2019.
16:19
Profimedia
VOYO logo

Odlazak hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone jedna je od top-tema europskih medija. Do jučer standardni igrač prve postave katalonskog diva, ove je sezone ispao iz udarne ekipe i traži novi klub, a ponuda navodno ima na pretek. Traže ga Inter, Juventus, PSG, Atletico, Manchester United i tko zna tko još, ali postoje oni koji i dalje vjeruju kako je prodaja Rakitića velika pogreška za Barcelonu.

Jedan od onih koji želi Rakitića i dalje gledati na Camp Nouu, je legendarni Barcelonin veznjak Andres Iniesta. Ovaj 35-godišnji majstor karijeru završava u japanskom Kobeu, ali još uvijek prati pažljivo zbivanja oko njegova bivšeg kluba. Posebno mu je zapeo za oko odnos kluba prema Rakitiću, pa je za Marcu odlučio govoriti o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Rakitic During match Granada CF versus FC Barcelona at Los Carmenes stadium Saturday 21 September 2019 Cordon Press, Image: 472281684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Antonio Luis Juárez / Cordon Press / Profimedia

"Ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač. Ne znači da više nije sjajan igrač zato što ove sezone nije u glavnoj ulozi. Veličanstveno je što on godinama radio u klubu", smatra Iniesta pa naglašava, "Teško je takvog igrača kao što je Rakitić ostaviti na klupi, ali to su slatki problemi", rekao je Iniesta.

Iako Inestina riječ i dalje ima težinu i lijepo im je očitao lekciju, nekako zaista sumnjamo da će ga poslušati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo