Said Husejinović o suspenziji: 'Jako mi je teško i šokiran sam odlukom'

Said Husejinović suspendiran je od UEFA-e na četiri mjeseca.

10.2.2015.
15:50
VOYO logo

Dinamo je u problemima. Said Husejinović, igrač kojeg je trener Zoran Mamić ishvalio, suspendiran je od UEFA-e na četiri mjeseca. Razlog suspenziji Husejinovića je tužba CSKA koji tvrdi da je Husejinović, tada još kao igrač Sarajeva, sve već bio dogovorio s njima prije nego što se uopće i pojavila ponuda Dinama, nakon čega se odlučio otići u Zagreb. Znači, Bugarsi tvrde da ih je preveslao. Da stvar po ovog mladog igrača bude gora, Husejinoviću su dva puta pucali ligamenti koljena, zbog čega je ukupno imao stanku od godinu dana, a sada, tri tjedna prije nego se trebao vratiti na travnjak, popio je i suspenziju...

"Potpisao sam predugovor s CSKA, a klub je imao do određenog datuma vremena uplatiti odštetu Sarajevu. To se nije dogodilo, javio se Dinamo, dogovorio sve sa Sarajevom i sa mnom i došao sam u Zagreb. Jako mi je teško i šokiran sam odlukom o suspenziji, posebno ovako dvije godine nakon svega toga, ali uvijek gledam pozitivno pa ću tako i sada. Što te ne ubije, ojača te i vjerujem da ću od ljeta krenuti u prave pripreme i napokon se posvetiti samo nogometu", objašnjava Husejinović za klupsku službenu stranicu, te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to baš bilo tako kako Bugari pričaju. Krajem prosinca me kontaktirao CSKA i dogovorili smo da ću otići u Bugarsku, ali ja sam inzistirao da se Sarajevu plati odšteta. Potpisao sam predugovor, a klub je imao do određenog datuma vremena uplatiti odštetu. To se nije dogodilo, CSKA nije imao nikakvu namjeru platiti odštetu Sarajevu i ja nisam mogao nikuda otići jer sam imao ugovor. Javio se Dinamo, klubovi su se brzo dogovorili, Dinamo i ja još brže i otišao sam u Zagreb te mi nije palo na pamet da će biti nikakvih problema s Bugarima. Kažem, potpisao sam s njima predugovor, ali u njemu je jasno bilo da prvo moraju riješiti s mojim tadašnjim klubom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Modrih će sada četiri mjeseca biti bez prava nastupa za svoj matični klub Dinamo. Teška vremena prijatelju moj, refren je pjesme koji bi najbolje opisao trenutnu situaciju mladog Saida...

"Jako mi je teško i šokiran sam takvom odlukom; posebno ovako dvije godine nakon svega toga i kada sam napokon blizu povratka poslije ozljede. Imam osjećaj kao da se baš sve okrenulo protiv mene: prvo sam imao dvije teške ozljede, a sada još i ovo, no znaš kako se kaže: "što te ne ubije, ojača te". Uvijek gledam pozitivno pa tako i sada i ako ću tražiti sreću u nesreći onda je to što se ova suspenzija dogodila dok sam još ozlijeđen odnosno u procesu oporavka. Još ću par mjeseci samo trenirati, sad sam barem naviknut na to, a onda vjerujem da ću od ljeta krenuti u prave pripreme i napokon se posvetiti samo nogometu i utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo