Najbolniji udarac: 'Srbija je razočaranje za sve'

7.11.2013.
9:58
VOYO logo

'Prvi razlog je kvaliteta naših nogometaša. Nemam mnogo igrača, oko 12 ili 13 vrhunskih, najviše 15. Drugi razlog je što smo imali sreću da nas zaobiđu ozljede u kvalifikacijama. Treći, nismo imali nijedan crveni karton i svega sedam žutih u deset utakmica, pa sam na svakoj utakmici mogao računati na najbolje što imam. Četvrti razlog je naša publika", objasnio je Safet Sušić u razgovoru za Kurir.

Po njegovim riječima, najviše ga je u kvalifikacijama razočarala Srbija, koja je u skupini s Hrvatskom i Belgijom završila kao treća i ne ide na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbija je razočaranje za sve. Morala se barem do posljednjeg kola boriti za Brazil, a ne ispasti na polovici kvalifikacija. Činjenica je je u grupi s njima bila Belgiju, koja je među pet najboljih reprezentacija u svijetu, ali... Trebalo je nagovoriti Vidića, pričati sa Stankovićem i još nekim igračima. Da je skupila sve najbolje što je imala, Srbija bi otišla u Brazil".

Sušić kaže kako je za uspjeh BiH važna bila i podrška iz Saveza, konkretno Ivice Osima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija u našem savezu se konsolidirala kad je Ivica Osim postavljen za glavnog čovjeka. Imao je podršku UEFA-e i FIFA-e. Njega svi cijene i vole. Ne samo u Bosni već i u svijetu. Iza Osima su stali Bošnjaci, Srbi i Hrvati".

//www.youtube.com/embed/UhfGX58DCfU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo