Stigla potvrda: Napokon otkriveno gdje uživa Davor Šuker!

Na splitskoj Rivi sprema se od 14 sati veliki navijački prosvjed protiv HNS-a. Otprilike u isto vrijeme, na drugom kraju svijeta, predsjednik Saveza Davor Šuker doputovao je na Tajland.

29.11.2014.
10:38
VOYO logo

Nakon što je u Londonu odradio nekoliko pregovora oko prestojećih prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije, predsjednik HNS-a Davor Šuker stigao je u Bangkok gdje će biti jedan od sudionika projekta "Global Legend Series", objavio je HNS na svojim stranicama.

Humanitarni projekt za cilj ima i popularizaciju nogometa u Aziji okupio je brojne osvajače svjetskih prvenstava, Lige prvaka i Zlatnih lopti, a prvi susret ove serije igrat će se 5. prosinca u Bangkoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u isto vrijeme u Splitu održava prosvjed protiv HNS-a, a hrvatski nogomet vapi za promjenama, na okupljanju zvijezda u osam i pol tisuća kolimetara dalekom Bangkoku pojavio se u subotu ujutro i bezbrižni Davor Šuker.

Šuker će se zajedno s Nestom, Cafuom, Zanettijem, Decom, Ševčenkom, Djorkaeffom i drugima priključiti momčadi Luisa Figa, a snage će odmjeriti protiv ekipe koju će predvoditi Fabio Cannavaro, a za koju će igrati velikani poput Kluverta, Owena, Lizarazua, Litmanena i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovori o poslu

Šuker će u danima prije utakmice biti gost Worawija Makudija, predsjednika Tajlandskog nogometnog saveza i dugogodišnjeg člana Izvršnog odbora Fife te jednog od najmoćnijih ljudi azijskog nogometa. Osim o potencijalnim turnejama hrvatske reprezentacije po Aziji, Šuker će s domaćinima razgovarati o drugim poslovnim i nogometnim prilikama koje Azija kao tržište nudi, imajući u vidu da puno vodećih svjetskih klubova i reprezentacija u Aziji vide puno poslovnih potencijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo