Sada je Mamiću netko 'zakovrčio žarač'!

Državnom odvjetništvu podnesena je anonimna kaznena prijava protiv Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, zbog komentara suradnje Hrvoja Maleša s USKOK-om.

16.12.2011.
21:52
VOYO logo

Na pitanje o potezu Hrvoja Maleša, koji je u suradnji s USKOK-om doprinjeo uhićenju Željka Širića i Stjepana Djedovića, Mamić je na konferenciji za novinare izjavio:

"Iako sam rekao da ne smijemo ništa komentirati, ja ću samo reći da ja to nikad u životu ne bih napravio. Znači, da mi staviš brigadu topova, mitraljeza, šmajsera, da mi gurneš onaj vreli žarač u guzu, razumiješ me ovaj... pa da mi još malo zakovrčiš... nikad u životu to ne bih napravio. I vrlo se dobro zna kako ljudi koji su u jednom momentu junaci, ovaj, kako poslije završavaju...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijavi Državnom odvjetništvu piše:

"Pošto se izjava odnosi na osobu na odgovornom položaju, suradnika Uskoka, koji je razotkrio aferu podmićivanja u Hrvatskome nogometnom savezu, molio bih da ispitate gospodina Zdravka Mamića o značenju njegove izjave. Riječi '...kako poslije završavaju...' imaju prizvuk prijetnje ili saznanja o nekim prijašnjim kaznenim djelima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokaže li se da Mamićeva izjava ima elemente prijetnje, kontroverzni predsjednik Dinama mogao bi kazneno odgovarati.

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo