transfer karijere / Sada je i službeno: Vrsaljko je novi igrač Atletico Madrida

Image
Foto: Twitter

Vrsaljkov transfer karijere najavljivao se posljednjih tjedana tijekom Europskog prvenstva.

5.7.2016.
21:19
Twitter
VOYO logo

Šime Vrsaljko i službeno je postao igrač Atletico Madrida, potvrdio je klub koji je prošle sezone igrao finale Lige prvaka.

Vrsaljkov transfer karijere najavljivao se posljednjih tjedana tijekom Europskog prvenstva. "Igrati za Atletico je za mene veliki izazov. Jako sam sretan", rekao je Vrsaljko nakon što je s novim klubom potpisao ugovor do 2021. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost transfera procjenjuje se na 16 milijuna eura uz dodatna 2 milijuna kroz razne bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Dinama, Genoe i Sassuola trenutno je na godišnjem odmoru, a Diegu Simeoneu i ostatku momčadi priključit će se tijekom srpnja.

"Vrsaljko je igrač velikog potencijala, ali već je dokazao svoju kvalitetu u tako jakoj ligi kao što je Serie A. Savršeno se uklapa u našu ideju i planove te će pojačati konkurenciju u ekipi. Vrlo je svestran igrač, može jednako dobro igrati na oba boka čime smo dobili zanimljivu alternativu", rekao je sportski direktor Atletica Jose Luis Caminero na predstavljanju hrvatskog reprezentativca novinarima i navijačima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24-godišnji Vrsaljko prošlu sezonu je završio kao jedan od najboljih bekova lige, statistički portal WhoScored izabrao ga je u idealnu momčad Serie A u kojoj je odigrao 35 utakmica u sezoni 2015/2016, upisao četiri asistencije i kreirao brojne prilike za gol.

Od Vrsaljka se prigodnom grafikom oprostila i službena stranica Serie A poželivši mu sreću u novoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo