rijeci tri milijuna eura / Sada je i službeno: Rijekin Brazilac napustio Rujevicu i preselio u New York City!

Rijeci će pripasti oko tri milijuna eura odštete što je daleko manje od onog što je hrvatski doprvak tražio prošlo ljeto

21.3.2019.
17:19
VOYO logo

Brazilski napadač Heber više nije član HNK Rijeke i novi je član New York Cityja iz američke MLS lige. Brazilac je u prošlosti imaju nekoliko lukrativnih ponuda iz Rusije, Kine i Emirata, a zovu SAD-a nije mogao odoljeti.

"Hvala svima u klubu na vremenu koje sam proveo u Rijeci. Bilo mi je stvarno predivno, hvala suigračima, stručnom stožeru, svim ljudima u klubu. Hvala i predsjedniku Damiru Miškoviću na svemu, bio je ovo stvarno lijep period života za mene", rekao je Heber za službenu stranicu svog novog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeci će pripasti oko tri milijuna eura odštete što je daleko manje od onog što je hrvatski doprvak tražio prošlo ljeto. Brazilac je uzeo dres s brojem 9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub s Manhattana u posljednje vrijeme puno ulaže, a nedavno je dovedeno i najskuplje pojačanje u povijesti kluba, rumunjski reprezentativac Alexandru Mitrita za više od sedam milijuna eura. Za New York City su igrali i Andrea Pirlo, Frank Lampard, David Villa.

Heber je liječnički pregled odradio u Manchesteru u prostorima 'građana', a zaplesao je s lijevim bekom Benjaminom Mendyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heber je u bijelom dresu odigrao 52 utakmice, a postigao je 27 golova i još 13 puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo