SAD VIŠE NEMA IZBORA: / Trener poslao Vatrenom vrlo neugodnu poruku!

Image

Nije lako posljednjih mjeseci hrvatskom napadaču Andreju Kramariću. U Leicester Cityju gotovo uopće ne igra, a Europsko prvenstvo u Francuskoj sve je bliže.

11.1.2016.
12:18
VOYO logo

Želi li biti među igračima koje će izbornik Ante Čačić voditi na Euro, 24-godišnji nogometaš će morati skupiti zadovoljavajući broj minuta na terenu. U drugoplasiranoj momčadi engleske Premier lige to se ne čini mogućim, a čvrstu odluku o odlasku iz kluba tijekom zimskog prijelaznog roka još uvijek nije donio. Možda mu u tome pomognu riječi trenera Claudija Ranierija koji je u izjavi za Sky Sports prilično jasno dao do znanja da ne računa na njega.

"Izgubit će novih šest mjeseci"

"Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, bit ću sretan jer smatram da je fantastičan napadač. No, u mojoj će mu momčadi biti teško jer preferiram Leonarda Ullou, Jamieja Vardyja i Shinjija Okazakija u napadu", otvoreno je poručio Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je ove sezone u Premier ligi odigrao samo 22 minute, raspoređene u dvije utakmice. Posljednjih se mjeseci spominjalo da su za bivšeg napadača Dinama i Rijeke zainteresirani talijanski prvoligaši Sampdoria i Torino, a Sky Sports tvrdi da bi ga na posudbu do kraja sezone voljelo dovesti i više engleskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo