IMAMO MESSIJEVOG NASLJEDNIKA? / 17-godišnji Barcelonin as na dvije Messijeve asistencije dobio utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 49 bodova, Barcelona ima tri manje, dok Getafe i Sevilla imaju po 39 bodova

2.2.2020.
23:12
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Levante sa 2:1, a oba gola za katalonskog velikana zabio je Ansu Fati.

Novo Barcelonino "čudo od djeteta", 17-godišnji Fati, doveo je Barcu u vodstvo u 30. minuti nakon sjajne asistencije Lionela Messija, a samo dvije minute kasnije zabio je i za 2:0, također na Messijevu asistenciju. U posljednjim trenucima susreta Rochina je smanjio na 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izostanku Luisa Suareza Fati je nastupio na lijevom krilu, a društvo su mu u napadu činili Lionel Messi i Antoine Griezmann.

Kod prvog pogotka Messi je s centra povukao loptu i uposlio Fatija koji prvi put svladava vratara Levantea. Nedugo zatim sjajni Argentinac navukao je na sebe nekoliko igrača na rubu kaznenog prostora te podvalio loptu na lijevo krilo za slobodnog Fatija koji maestralno završava akciju za nedostižno vodstvo Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fati je time sa 17 godina i 94 dana postao najmlađi igrač u povijesti španjolske La Lige koji je zabio dva pogotka u istoj utakmici. Dosaašnji rekorder bio je Juanmi koji je isto to učinio u dresu Malage sa 17 godina i 115 dana 2010. godine.

Za Barcu je cijeli susret igrao Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
INTER SLAVIO, BROZOVIĆ SE VRATIO: /

Vatreni pokazao da su problemi s ozljedom iza njega

Image
INTER SLAVIO, BROZOVIĆ SE VRATIO: /

Vatreni pokazao da su problemi s ozljedom iza njega

Pobjeda Seville

U ranije odigranom susretu Sevilla je kiksala odigravši kod kuće 1:1 protiv Deportivo Alavesa. Gosti su poveli u 70. minuti golom Joselua, a izjednačio je Ocampos iz kaznenog udarca sedam minuta kasnije.

Villarreal je pobijedio Osasunu sa 3:1, dok je Leganes bio bolji od Real Sociedada sa 2:1. Eibar i Real Betis su remizirali 1:1, a Getafe je na gostovanju porazio Athletic Bilbao sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 49 bodova, Barcelona ima tri manje, dok Getafe i Sevilla imaju po 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo