'Sad je dosta! Taj Shrek je već trebao biti - povijest!'

Kakva je to Liga prvaka u kojoj na proljeće neće igrati Manchester United i Manchester City?

8.12.2011.
18:49
VOYO logo

Međutim, Alex Ferguson sada može koliko god hoće pričati da je lopta okrugla i da danas svi igraju nogomet, pa i Švicarci, no Otok se trese od šoka. "I ja sam u šoku. Bacili smo u vjetar sve što smo imali i morat ćemo sada igrati u toj Europskoj ligi. Nisam u njoj s Unitedom nikada ni igrao...", kaže Ferguson, kojemu dan nakon povijesnog ispadanja iz Lige prvaka nije bilo lako čitati engleske medije. 'Zaostali', 'Pometeni', samo su neki od naslova. "Sramota je za nas da igramo u Europskoj ligi", potvrdio je Patrice Evra kako u ovom trenutku dišu Crveni vragovi, a Rio Ferdinand dodao je: "Što sad? Možemo sjesti i plakati. Neće biti blještavila na Old Traffordu, neće biti himne Lige prvaka, a to je ono za što živimo. Razočarani smo, ali nastojat ćemo osvojiti bar tu Europsku ligu." http://video.rutube.ru/5c8c592c57b83947eefdc7194efc2c81

A Švicarci im se, grickajući sir i čokoladu, smiju. "Danas je Božić!", piše tamošnji Blick. "Ovo je najbolje što se dogodilo Švicarskoj, Bye-bye, Rooney! Bye-bye, United", naslov je u Le Tempsu. I engleski su navijači ljutiti: "Dosta nam je isprika! Rooney je najprecjenjeniji igrač na planetu. Da taj Shrek nije Englez, već bi bio dio povijesti", raspisali su se na forumima navijači Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kod susjeda u Cityju tuga! "Pa što mislite kako se osjećam? Ispali smo iz Lige prvaka, a osvojili smo 10 bodova", kazao je Roberto Mancini, trener Cityja. Može se tješiti što trenutačno ima i gorih trenerskih sudbina onih koji su ove sezone igrali u Ligi prvaka. "Odlična smo momčad, napredujemo, no što je, tu je. Trofej Europske lige jednako nam je vrijedan. Idemo po njega", najavio je Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo