Sad ili nikad: Chelsea zadnji put kreće po Modrića!

Englezi tvrde da Chelsea priprema posljednji pokušaj dovođenja hrvatskog reprezentativca.

16.8.2011.
13:59
VOYO logo

Luka Modrić i dalje puni stupce engleskih novina zbog sage oko odlaska u Chelsea, odnosno ostanka u Tottenhamu. U ponedjeljak su otočki novinari pisali kako će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odustati od hrvatskog veznjaka unatoč tome što mu je novi trener Villas-Boas nakon neslavnog početka prvenstva (0:0 sa Stokeom) rekao da ga vidi u momčadi.

U utorak ujutro stigle su nove informacije prema kojima će klub sa Stamford Bridgea za hrvatskog veznjaka ponuditi 30 milijuna funti ili 27 milijuna funti i Yossija Benayouna. Izraelski reprezentativac navodno ne bi imao ništa protiv prelaska na White Hart Lane, a Daily Mail tvrdi kako Chelsea razmišlja o tome da u ponudu uključi i Didiera Drogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko i ovaj pokušaj dovođenja Modrića propadne, na Stamford Bridgeu će se navodno okrenuti dovođenju Raula Meirelesa iz Liverpoola.

Dok predsjednik Tottenhama Daniel Levy i dalje samo odmahuje glavom, menadžer Harry Redknapp pustio bi Modrića bez problema. Piše se i kako ga neće koristiti u utakmici četvrtog pretkola Europske lige protiv Heartsa, što znači kako ipak ostaje otvorena opcija da će Modrić Tottenhamov dres zamijeniti Chelseajevim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201108160080006 arti-201108150054006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo