S OVAKVIM LUKSUZOM NITKO SE DANAS NE MOŽE POVALITI: / Zidane ima plan A, B i C, Španjolci otkrili kakva je situacija s Modrićem

Image
Foto: Profimedia

U idućem prijlaznom roku većina klubova neće moći kupovati, sreća je za Real što i ne moraju

30.4.2020.
15:17
Profimedia
VOYO logo

I dok su klubovi diljem Europe na koljenima u Realu Mogi biti dosta mirniji. Jedan od najbogatijih sportskih društava na svijetu pobrinuo se na vrijeme za svoju budućnost. U momčadi imaju toliko dobrih igrača da njihov trener Zinedine Zidane doslovno može složiti tri konkurentna tima. Upravo o tome piše Marca ovog četvrtka naglašava da Francuz ima plan A, B i C.

Plan A je njegovih idealnih 11 u ovom trenutku: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius, Benzema i Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plan B čine igrači koji bi mogli u svakom trenutku isforsirati mjesto u prvih 11, a tu je smješten Luka Modrić: Lunin, Achraf, Militao, Nacho, Marcelo, Modrić, Isco, Odegaard, Asensio, Jović i Bale.

Image
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia
Image
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

MADRID, 05-03-2019, Stadium Bernabeu, season 2018 / 2019 , Champions League 1/8th round second leg. Ajax player Donny van de Beek (L) and Real Madrid player Luka Modric (R) during the game Real Madrid - Ajax (1-4)., Image: 417674326, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line:

Plan C aka sastoji se od mladih talenata, ali i igrača s na koje Zidane ne računa: Luca Zidane, Odriozola, Vallejo, Reguilon, Lucas Vazquez, Kubo, Ceballos, James, Brahim, Mariano i Rodrygo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo