[FOTO] S OCA NA KĆI NA KUTIJI ŠIBICA: / Ova 22-godišnjakinja danas igra finale; 'Imam puno fotki s hrvatskim igračima'

Image
Foto: Instagram

'Imam jako puno fotografija s hrvatskim igračima, a najdraže su mi sa Srnom i Šimićem'

28.12.2019.
8:11
Instagram
VOYO logo

Jesu li ikad na Kutiji Šibica igrali i otac i kći? Pitaju se oni koji su zamijetili, doznali podatak da je Nina Predenič (22), reprezentativka Slovenije, koja igra za Konobu Tomić Brač - beach bar Cool Split na Kutiji Šibica u ženskom dijelu turnira, kći od Petera, koji je igrao od 1982. do 1984. za momčad Buldožera, "tako nekako", kako je to i sama otkrila i kazala Nina u razgovoru za 24sata...

Image
BIBERON I DOBERMAN U FINALU KULTNE KUTIJE ŠIBICA: /

Svašta se događalo na najstarijem hrvatskom malonogometnom turniru

Image
BIBERON I DOBERMAN U FINALU KULTNE KUTIJE ŠIBICA: /

Svašta se događalo na najstarijem hrvatskom malonogometnom turniru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tata Peter je igrao od 1982. do 1984. za momčad Buldožer, mislim da se tako nekako zvala. Od 500 momčadi stigli su među 32 najbolje. I sad kad vidi da mu igra kći, to mu je super", izjavila je Nina Predenič i nastavila:

"To je ekipa koju su napravili u ŽNK Split. Tamo sam ljetos igrala Ligu prvaka, znam se s curama i pozvale su me da zaigram. Kao mala sam s ocem dolazila na Kutiju, gledala, no nikad nisam zaigrala. Još i sad ne mogu vjerovati da sam zapravo na parketu, a ne na tribinama - kaže simpatična Nina, koja je rođena u Brežicama nedaleko od Zagreba, mjestu u kojem se više od deset godina pripremali Vatreni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dolazila sam gledati Hrvatsku'

"Sjećam se jako dobro, iako sam bila mala. Dolazila sam gledati Hrvatsku, a dva najdraža igrača su mi bili Dario Šimić i Darijo Srna. Imam jako puno fotografija s hrvatskim igračima, a najdraže su mi sa Srnom i Šimićem. Danas obožavam Ivana Rakitića jer sam velika navijačica Barcelone. Modrić? Hrvatska može biti ponosna što ima takvog igrača i desetku Real Madrida...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studirala u SAD-u i igrala za The College of Saint Rose - Albany

Nina je studirala u SAD-u, gdje je igrala i za sveučilišnu momčad The College of Saint Rose - Albany i osvojila brojne nagrade. I, naravno, zar ste sumnjali, osvojile su konferenciju Northeast 10. Danas, dolje na parketu, Nina će u 16 sati igrati svoje prvo finale Kutije šibice. Gore, na tribinama, tata Peter navijat će za prvi naslov u obitelji Predanič. Da, i to se dogodilo, zato i volimo Kutiju Šibica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučerašnja zbivanja

Što se tiče jučerašnjih zbivanja, momčadi Biberon Maraske i CB Dobermana igrat će u finalu 49. izdanja najvećeg i najstarijeg hrvatskog malonogometnog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biberon Maraska je u prvom polufinalu slavio uvjerljivo protiv Cvjetno Poliklinike Milojević s 4:0 pogocima Jelavića, Šamije, Perića i Martinca. U drugom polufinalu CB Doberman je slavio protiv Pizzerije Stari Zagreb-Borongaj lugovi s 3:1. Iako su igrači Starog Zagreba poveli preko Markića, Doberman je uspio preokrenuti i s dva pogotka Slovenca Čujeca i jednim Perića slaviti ulazak u finale.

Muško finale je također u subotu, a Biberon Maraska nikad nije osvojila Kutiju, dok je CB Dobermann bio pobjednik 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo