Stipe Pletikosa obranom omogucio veliki uspjeh Rostovu

8.5.2014.
20:27
VOYO logo

Ovo su odlicne vijesti uoci Svjetskog prvenstva u Brazilu! Ne toliko zbog ovog uspjeha za nas hrvatski dvojac koliko zbog cinjenice da je nas prvi reprezentativni golman u sve boljoj formi. Ali idemo redom. Sto se to tocno sve dogadalo u Rusiji?

Nakon 90 i 120 minuta igre nije bilo golova, a u lutriji penala vise srece su imali nogometasi Rostova, koji su osvojili prvi trofej u povijesti kluba koji je osnovan jos 1930. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti Stipe Pletikosa niti njegov kolega iz Krasnodara nisu uspjeli obraniti nijedan penal u prvih pet serija. Svih 10 izvodaca, medu njima i Hrvoje Milic u prvoj seriji, bili su sigurni i precizni.

//www.youtube.com/embed/yTf6t9i52aQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u sestoj seriji je stoper Krasnodara Sigurdsson pucao pokraj gola, ali Gatcan nije iskoristio prvu mec-loptu za Rostov, jer je i on pucao kraj gola.

U sedmoj seriji je Pletikosa obranio udarac koji je izveo Gazinskij, a Lolo je zabio za Rostov, iako je imao i dosta srece, jer se lopta od vratnice odbila u mrezu. Slavlje za Pletikosu, Milica i njegove suigrace moglo je tada poceti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, gledatelji su prije izvodenja penala svjedocili jednoj skromnog predstavi s malo uzbudenja. Rostov je najblize pogotku bio u 36. minuti, kada je Kanga iz blizine, ali iz teske situacije, pogodio vratnicu. U 69. minuti je najvecu sansu za Krasnodar imao Wanderson. Iskosa s lijeve strane je vec svladao Pletikosu, ali se lopta odbila od vratnice.

Rostov – Krasnodar 0-0, (6-5 nakon penala)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo