Messi dobio nevjerojatnu ponudu, ali nije 'ni trepnuo'!

27.12.2012.
12:04
VOYO logo

Barcelona je prije desetak dana objavila da je argentinski nogometni genijalac Lionel Messi potpisao novi ugovor do 2018. godine i tako napravio još jedan korak prema svom snu, odnosno završetku karijere u katalonskom velikanu.

El Mundo Deportivo objavio je gotovo nevjerojatnu informaciju da je Messi tijekom pregovora s Barcelonom dobio 'nemoralnu ponudu' neimenovanog ruskog kluba (nagađa se da je riječ o Anžiju) koji je Barçi želio platiti odštetu od 250 milijuna eura, a njemu ponudio 30 milijuna eura po sezoni za trogodišnji ugovor?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 250 milijuna eura iznosi klauzula u Messijevu ugovoru po kojoj klub nema pravo odbiti ponudu, ali je Messi sam odlučio ostati u Barceloni i nastaviti s osvajanjem trofeja.

Napadačev otac Jorge tvrdi da njegov sin nije ni trepnuo na ponudu jer mu novac ne može zamijeniti zadovoljstvo osvajanja trofeja, rušenja rekorda i ispisivanja povijesti, što gotovo iz dana u dan čini u Barçi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju ljubav Barcelone i Messija se nastavlja, što se ne može reći za Cristiana Ronalda i Real jer je Portugalac odbio potpisati novi ugovor.

Njegovo nezadovoljstvo navodno je opet eruptiralo te se sve češće spominje kako bi karijeru mogao nastaviti u klubu iz kojeg je i došao u Madrid - Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo