Torcida će biti oduševljena: Hajdukovac ne želi ni čuti za Dinamo!

Iako se prije nekoliko dana s Maksimira i Kantride pročulo kako su Dinamo i Rijeka zainteresirani za usluge hajdukovca Rubena Lime, od transfera ipak neće biti ništa.

3.1.2013.
11:32
VOYO logo

"Moram naglasiti da je Lima zavolio Split i Hajduk, dobro se osjeća u klubu, i kada smo ga upoznali s interesom Dinama i Rijeke rekao je da želi ostati u Hajduku.", istaknuo je njegovo menadžer Danko Đikić i nadodao:

"Zamolio nas je da ga shvatimo, poručio je da ne bi zbog navijača htio igrati u nekom drugom hrvatskom klubu. Naravno, sve je u rukama kluba i s obzirom na ugovor on bi poštovao njegove želje, ako bi to značilo da će Hajduk na njemu nešto zaraditi. Ali želi ostati u Hajduku i od prvog će dana biti na pripremama s Bijelima." Ipak, na početku sezone dosta se pričalo o njegovom odlasku s Poljuda. Lima je zahladio odnose s upravom Hajduka na pripremam na Kupresu, otišao je u domovinu u potrazi za novim klubom, no nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se vratio na Poljud, ponovno izborio mjesto u sastavu Miše Krstičevića, a ljubav Portugalca i Hajduka ponovno je 'procvjetala'. "Nova uprava, predsjednik Brbić i sportski direktor Krešić su vrlo korektni prema Limi i ponekad je ta lijepa riječ znatno važnija od drugih stvari. On je osjetio da se prema njemu ponašaju ljudski, u klubu su pokazali razumijevanje i na tome im se možemo samo zahvaliti. Mislim da se Lima za takav odnos odužio igrama na terenu, pokazao je da je pravi profesionalac, i vjerujem da Hajduk s njim može biti zadovoljan", zaključio je Đikić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo