ROSTOV ZAUSTAVIO MOURINHOV STROJ: / Ibra i društvo nemoćni u Rusiji

Image

Odigrane su prve utakmice osmine finala Europske lige.

9.3.2017.
21:08
VOYO logo

U izrazito lošim uvjetima Manchester United odigrao je 1:1 s Rostovom u Rusiji. Bila je to utakmica s čak 38 i u kojoj Jose Mourinho i njegove zvijezde nisu ostavrile očekivanu pobjedu, ali im u prilog ide gol u gostima.

Engleski velikan poveo je u 35. minuti. Marouane Fellaini odigrao je za Zlatana Ibrahimovića da bi Šveđanin uposlio Henrikha Mkhitaryana. Armenac je potom loptu poslao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su izjednačili su 53. minuti. Kalačev je poslao lijepu lotu za Bukharova, a on je sam izašao pred Romera i poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli su Englezi potom u lov na pobjedu, ali je na kraju nisu ostvarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax pao u Danskoj

Kopenhagen je na stadionu Parken pobijedio Ajax 2-1, a dvoboj je obilježio pogodak Rasmusa Falka Jensena već u 28. sekundi utakmice. Premda je bio blizu, Falk nije uspio zabiti najbrži gol u povijesti Europske lige. Rekord drži Jan Sykora koji je u susretu Slovan Libereca i Karabaga (2-2) u rujnu 2016. postigao pogodak nakon 10,69 sekunde utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je izjednačio u 32. minuti preko Kaspera Dolberga, a pobjedu Kopenhagenu donio je Andreas Cornelius u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Kopenhagen je produžio niz bez poraza u svim natjecanjima na 19 utakmica. Posljednji poraz doživjeli su u kvalifikacijama Lige prvaka od Leicester Cityja (0-1) u listopadu prošle godine.

Anderlecht je načinio veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale pobijedivši u Nikoziji APOEL 1-0. Pogodak odluke zabio je Nicolae Stanciu u 29. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti su 16. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati prvih susreta osmine finala Europske lige:

APOEL Nicozija 0 Anderlecht 1 Nicolae Stanciu 29 - - - Rostov 1 Aleksandar Buharov 53 Manchester United 1 Henrikh Mkhitarjan 35 - - - FC Copenhagen 2 Rasmus Falk Jensen 1, Andreas Cornelius 59 Ajax Amsterdam 1 Kasper Dolberg 32

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo