ROONEY SAVJETUJE MAN UTD: / 'Da ja imam mogućnost biranja trenera, onda bi on bio moj izbor'

Image
Foto: AFP

Solskjaer bi se prema aktualnom dogovoru u svibnju trebao vratiti u Molde

6.2.2019.
9:52
AFP
VOYO logo

Wayne Rooney, rekorder po broju golova za nogometnu momčad Manchester Uniteda, a danas napadač D.C. Uniteda, smatra da privremeno trenersko rješenje Ole Gunnar Solskjaer zaslužuje da mu se ukaže prilika u vidu stalnog angažmana. Ne dođe li do toga, strijelac 253 pogotka za United, nudi alternativu.

S devet pobjeda u deset utakmica startao je Solskjaer, također legendarni napadač kluba s Old Trafforda, u ulozi menadžera momčadi u čijem se dresu proslavio. Unatoč navedenom u klubu još nisu donijeli odluku o njegovom stalnom angažmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako ne Ole Gunnar...'

"Ole Gunnar je sjajna osoba. Klub će krajem sezone morati donijeti odluku. Bilo bi lijepo vidjeti, nastavi li ovako voditi momčad, da dobije priliku u vidu stalnog angažmana. Ne bude li tako i bude li klub tražio rješenje negdje drugdje, onda bi po meni Pochettino bio idealna osoba", kazao je Rooney za CNN.

Solskjaer bi se prema aktualnom dogovoru trebao vratiti u Molde, čiji je trener, u svibnju ove godine. Mauricio Pochettino o kojem se učestalo priča po pitanju preuzimanja Uniteda, pak, i dalje je menadžer Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo