NAJAVIO SPEKTAKL / Legendarni Englez misli da Modrić i društvo nemaju šanse: 'Ne samo da će ih pobijediti, uništiti će ih!'

Image
Foto: Profimedia

Prva polufinalna utakmica igra se u utorak od 21 sat u Madridu.

8.5.2023.
11:01
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid i Manchester City u utorak (21 sat) susrest će se u reprizi prošlogodišnjeg polufinala Lige prvaka.Luka Modrić (37) oporavio se od ozljede zadnje lože i zaigrao u finalu Kupa kralja protiv Osasune, tako da će hrvatski maestro biti dostupan Carlu Ancelottiju protiv engleskog prvaka.

Image
ČUDESAN OPORAVAK /

'Pa, što si to jeo u Beogradu?!' Modrić dobio pitanje koje ga je dobro nasmijalo, evo što je odgovorio

Image
ČUDESAN OPORAVAK /

'Pa, što si to jeo u Beogradu?!' Modrić dobio pitanje koje ga je dobro nasmijalo, evo što je odgovorio

City je u sjajnoj formi. Prestigao je Arsenal u utrci za engleskog prvaka, a momčad je s lakoćom izbacila Bayern München u četvrtfinalu Lige prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda i engleske reprezentacije, Wayne Rooney (37), smatra da će City 'uništiti' Real.

"Manchester City neće samo pobijediti Real Madrid u polufinalu Lige prvaka. Ne, uništit će ih! City je na višoj razini. Nikad ne smijemo otpisati momčad s iskustvom i poviješću kao Real, ali ne bih se kladio na njih. Vjerujem da je ovo godina 'Građana'. Od početka sezone mislim da je ovo sezona u kojoj će Pep Guardiola konačno pokoriti Europu sa Cityjem. Njegova momčad igra nevjerojatan nogomet posljednjih mjeseci i u najboljoj su formi u pravo vrijeme", napisao je Rooney u kolumni za The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City prošle godine nije imao Erlinga Haalanda (22), nevjerojatnog norveškog golgetera koji ima više od 50 golova u svim natjecanjima za City ove sezone. Haaland je prošlog tjedna oborio i rekord za najviše golova u jednoj sezoni Premier lige.

"Madrid je izbacio City prije godinu dana, ali sada nisu isti uvjeti. City je bolji u obrani i ima više strpljenja u obrani. Ipak, najveća je razlika Erling Haaland. Prošle je sezone City poludio na pet minuta i zato je izgubio. S Haalandom se to ne bi dogodilo, Real ne bi mogao igrati na isti način. U obje je utakmice Real imao periode kada bi uzeli Cityju loptu, a to su mogli zato što City nije imao pravu prijetnju iz kontranapada", poručio je Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je pohvalio Antonija Rudigera, njemačkog reprezentativca i stopera 'kraljevskog kluba'. Ipak, smatra da nitko ne može zaustaviti Haalanda.

"On je sjajan natjecatelj i volji okršaje jedan na jedan. Ipak, mislim da Nijemac ne može obuzdati Haalanda. On je toliko brz i snažan i sjajno se kreće u kaznenom prostoru. Mislim da ga nijedan stoper na svijetu ne može zaustaviti", zaključio je Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo