RONALDOVI FANOVI BIJESNI ZBOG MODRIĆA: / Pristalice Hrvata poslale poruku Portugalcu: 'Idi igrati tenis'

Image
Foto: AFP

Osobe bliske Ronaldu nisu dobro primile odluku da se nagrada za najboljeg nogometaša svijeta dodijeli Luki Modriću, a ne portugalskom napadaču.

4.12.2018.
9:46
AFP
VOYO logo

Nisam ja taj koji bi trebao reći jesu li Ronaldo i Messi trebali biti ovdje. Naravno da bi mi bilo drago da su došli, rekao je Luka Modrić nakon što je osvojio Zlatnu loptu za 2018. godinu.

Gotovo svi svjetski mediji objavili su vijest da se da se dvojac nije pojavio u Parizu. Messiju se, doduše, može malo toga zamjeriti jer je bio peti u poretku, dok Portugalcu može malo više jer je bio drugi. Njegovi bližnji žustro su reagirali jer Portugalac nije po šesti put proglašen najboljim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Elme Alveiro

"Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k... sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže", poručila je Ronaldova sestra Elma Aveiro nakon što je Modrić dobio nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldovo nepojavljivanje na ceremoniji izazvalo je bijes dijela nogometnih poklonika koji su zasuli njegov Instagram uvredljivim porukama.

"Modrić je osvojio Zlatnu loptu. J*bi se luzeru", "Modrić je najbolji. Odi igrati tenis... Nemaš pojma o nogometu", "Mislim da si pokazao manjak resprkta prema Modriću jer nisi otišao na dodjelu Zlatne lopte", "Zapamti, tvoj stari prijatelj Luka Modrić osvojio je Zatnu loptu", "Nikada ne moj zaboraviti tko te učinio velikim. Trebao si dati podršku Luki Modriću...", glase neke od poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Ronaldovi fanovi izrazili su bijes zbog činjenice da njihov miljenik nije dobio nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo