Ova Ronaldova poruka oduševit će sve navijače Reala!

U razgovoru za službenu internet-stranicu Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), portugalski as Cristiano Ronaldo je bio prepun hvalospjeva na račun sadašnje igre njegovoga Reala.

8.4.2013.
11:16
VOYO logo

"Mislim da u niti jednom trenutku sezone Real nije igrao ovako dobro kao sada. Izuzetno je bitno da su baš svi igrači trenutačno spremni, što olakšava posao našem treneru. Njegov je zadatak pronaći one najbolje u datom trenutku, a naše je pobjeđivati. Prepuni smo samopouzdanja, odlično igramo i uhvatili smo pravi ritam baš kada je bilo najpotrebnije, a pritom mislim na završnicu onoga što se događa u Ligi prvaka", rekao je portugalski nogometaš i nastavio:

"Ovo je vrijeme kada stvarno maksimalno uživam u Realu. Pobjede uvijek donose lijepo okruženje, a pozitivna nas je atmosfera stvarno okružila posljednjih tjedana. Sve je lijepo", rekao je Ronaldo, koji se potom opet susreo s pitanjem vidi li se i dalje u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam rekao, trenutačno maksimalno uživam u Realu i ništa mi drugo ne pada na pamet. Ja sam Realov igrač i moj je posao dati što više golova, što više puta asistirati i igrati što bolje kako bi klub što češće pobjeđivao. Ništa me drugo ne interesira. Realov sam i osjećam kao da još mnogo toga moram i mogu dati ovom klubu", završio je fantastični nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo