Ronaldo puko: 'Ovo nisam očekivao ni u snovima!'

'Znali smo da će biti teško, no ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren.

12.11.2011.
12:59
VOYO logo

Reprezentacija Portugala se na stanje terena u Zenici počela žaliti čim su saznali da će se igrati na stadionu Bilino polje, a tako je bilo i poslije remija bez pogodaka.

"Druže, maloprije sam hodao po terenu i moram ti priznati da noge propadaju. Mislim da nije trebalo slušati ove iz UEFA-e i posipati pijesak jer smo samo pogoršali situaciju", izjavio je prije utakmice čovjek koji je radio na travnjaku, a loš teren pogodio je sve, pogotovo Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća zvijezda sraza često je bila faulirana, a kada padne nije se navikla valjati u blatu. U Zenici je morala.

"Znali smo da će biti teško, no ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri tisuće utakmica, no na gorem terenu nisam igrao", ljutit je bio Ronaldo. Opravdano. Sam je bio pred vratarom Asmirom Begovićem, ali i Zenica ima svoje krtice. Lopta je odskočila ispred Ronalda, koji je već zamahnuo i loptu poslao skoro deset metara od gola. Otkinuo je busen zeničkog travnjaka, odnosno onoga što je od njega ostalo i visoko ga dignuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali nismo uspjeli našu terensku nadmoć pretvoriti u vodstvo. I BiH je imala svojih prilika, ali na našu sreću ostale su nerealizirane. U uzvratu smo favoriti, igramo pred svojim navijačima i nakon ovih 0:0 naše šanse za odlazak na EURO su znatno povećane", kazao je Ronaldo.

"Ovaj stadion, travnjak, nije nam pomogao i mislim da UEFA ne bi trebala odobriti odigravanje bilo koje utakmice na ovom stadionu", kazao je Pepe, kojega je nakon utakmice posebno pohvalio i izbornik Paulo Bento. "Pepe je briljirao! Nije učinio niti jednu pogrešku. Ovdje teren nije bio dobar, ali momci su dali sve od sebe i pružili dobru partiju. Bit će teška sljedeća utakmica, ali mislim da imamo dobar rezultat i vjerujem da možemo otići na EURO. Ipak, u drugom susretu moramo biti mnogo oprezniji i bolji nego ovdje u Zenici i iskoristiti prednost domaćeg terena", kazao je Paulo Bento.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska - Hrvatska 0:3 BiH - Portugal 0:0 Češka - Crna Gora 2:0 Estonija - Irska 0:4

Uzvrati se igraju 15. studenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo