RONALDO, JE LI SVE U REDU?! / Niti sam nije mogao vjerovati što mu se događa na treningu

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

U petak, točnije negdje u vrijeme izvlačenja polufinalnih parova Lige prvaka u Nyonu, nogometaši Real Madrida odrađivali su jutarnji trening.

16.4.2016.
8:00
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Junak Realovog "uskrsnuća" protiv Wolfsburga Cristiano Ronaldo i nije bio tako golgeterski raspoložen, kao što je to bio slučaj u srijedu na Santiago Bernabeu.

Portugalac u sjajnoj formi

Sjajni Portugalac, koji je trenutno po formi uz Zlatana Ibrahimovića, Jonasa iz Benfice i Gonzala Higuaina, u najboljoj formi u europskom nogometu, Wolfsburg je počastio s tri pogotka i tako neutralizirao deficit od dva gola iz prve utakmice odigrane u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na treningu mu baš i nije išlo. Ronaldo je, naime, promašio četiri zicera uzastopno, pred praznim golom. Događa se i najboljima, rekli bi smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke sve govore

Ono što treba veseliti trenera Los BlancosaZinedine Zidanea su sjajne gol brojke Ronalda. Naime, portugalski majstor je u posljednjih devet utakmica zabio čak 12 pogodaka.

Ukupno je ove sezone u 10 odigranih susreta u Ligi prvaka zabio 16 golova. Nema sumnje, dobra najava za sve navijače Reala uoči spektakla protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo