Ronaldo jedva čeka da se Turci otvore, Modrić počinje na klupi

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo izjavio je da je svjestan želja navijača.

2.4.2013.
13:22
VOYO logo

"Znamo da svi u Madridu žele ''desetku'', to je jedan od velikih ciljeva kluba. Svi igrači znaju koliko je važno osvajanje Lige prvaka, ali kao što ponavljam već neko vrijeme, moramo ići korak po korak", poručio je Ronaldo. A prvi korak je turski Galatasaray koji u srijedu gostuje na Santiago Bernabeuu u prvoj utakmici četvrtfinala. "Moramo igrati onako kako Real uvijek igra u domaćim utakmicama. Znamo da Galatasaray voli igrati napadački, što je za nas dobro jer kad nas suparnik napadne, imamo bolje šanse za pobjedu", dodala je prva zvijezda Kraljevskog kluba.

U najavi dan prije utakmice, sportski dnevnik As spekulira o prvoj momčadi Reala, ali u njoj nema Luke Modrića. Po pisanju španjolskog dnevnika, u sredini veznog reda trebali bi igrati Khedira i Xabi Alonso, koji se odmarao u subotnjoj utakmici protiv protiv Zaragoze, a u napadu Di Maria, Özil i Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, to ne treba značiti previše, jer Jose Mourinho će o sastavu odlučiti na dan utakmice, kao i uvijek do sada. Činjenica je, ipak, da je Modrić u posljednjih desetak dana odigrao dvije teške reprezentativne utakmice, te da se umor primijetio u negovoj izvedbi protiv Zaragoze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo