Real Madrid cetiri dana prije finala saznao sto ce napraviti Ronaldo

'Ovoga trenutka jos uvijek nisam 100 posto spreman, ali bit cu sasvim spreman u subotu u finalu Lige prvaka protiv Atletica', najavio je Cristiano Ronaldo, prva zvijezda Real Madrida.

20.5.2014.
16:27
VOYO logo

Ronaldo nije zaigrao u utakmici 38. kola Primere proslog vikenda protiv Espanyola zbog manjeg zatezanja u zadnjoj lozi, sto je ozljeda koju je zadobio u zaostaloj prvenstvenoj utakmici protiv Valladolida. No, njegov nastup u finalu Lige prvaka nije pod znakom pitanja, sto je i sam potvrdio.

"Radimo cijelu sezonu kako bi igrali utakmice za trofeje. S obzirom na razinu natjecanja u kojima nastupamo, normalno je da vam se ponekad dogode ozljede", kaze Ronaldo, te optimisticki najavljuje obracun s gradskim rivalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisao sam za ovaj klub kako bih osvajao trofeje. Vrlo sam sretan sto cu igrati svoj prvi finale Lige prvaka u Real Madridu. Puni smo optimizma. Ostala su nam jos samo cetiri dana do finala. Mirni smo, usredotoceni i trudimo se maksimalno koncentrirati na utakmicu".

//www.youtube.com/embed/wnvGfifSpvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Finale je uvijek velika nepoznanica. Nikada ne znate sto ce se dogoditi. Naravno da zelimo pobjedu, ali ne smijemo biti opsjednuti s time, jer to nije dobro. Obje momcadi zele pobjedu i pripremit ce svaki najsitniji detalj za utakmicu. Vazno je ostati miran, pokusati zabijati golove i uzivati u utakmici, te ne biti opsjednut. U Atleticu su uzbudeni nakon osvajanja spanjolskog prvenstva, ali u finalu je svaka momcad jednaka. Ja sam uvjeren da cemo na kraju slaviti mi", zakljucio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo