Nakon ispadanja s Europskog prvenstva najbolji igrač francuske reprezentacije na tom natjecanju, Paul Pogba, zaputio se na godišnji odmor. Jedna od prvih destinacija na koju je sletio je Miami. Tamo provodi vrijeme s nekadašnjim suigračem iz Juventusa, Paulom Dybalom, koji je ostao bez pozivnice za nastup na Copa Americi.

A tijekom jednog noćnog izlaska Pogba je naletio na jednog od najboljih nogometaša u povijesti ove čarobne igre - Ronaldinha.

Milijuni ljudi vidjelo njihove objave

Snimka njihovo susreta brzo s proširila društvenim mrežama te je postala hit. Brazilac se srdačno pozdravio s Pogbom, a svoj susret ovjekovječili su prigodnim fotografiranjem. Samo na Instagramu njihovo je fotke vidjelo preko četiri milijuna fanova.

Prije malo više od godinu dana nogometni svijet ostao je šokiran viješću da je legendarni brazilski nogometaš završio u paragvajskom zatvoru. Ronaldinho je priveden jer je koristio lažnu putovnicu, koja je pak kasnije poslužila istražiteljima da raskrinkaju cijelu kriminalnu mrežu koja uz lažiranje dokumenata još i "pere" novac.

Ronaldinho je u paragvajskom zatvoru morao provesti 171 dan i državi je morao isplatiti 157 tisuća eura jamčevine.

U Brazilu mu je pak blokirano čak 57 nekretnina, a on i brat su na sudu zato što su ih gradili u zabranjenim zonama i zato što su uništavali zelene površine. Sud od njih traži osam i pol milijuna dolara i imaju zabranu napuštanja zemlje, a žalba im je odbijena. Upravo zbog te zabrane Ronaldinho je putovao s lažnom putovnicom i na koncu završio u zatvoru.