Rodriguez već dobio i broj u Realu, Monaco našao novu zvijezdu!

James Rodriguez bit će u večernjim satima, a najkasnije u utorak službeno predstavljen kao pojačanje Real Madrida, piše španjolska Marca.

21.7.2014.
19:08
VOYO logo

Preostalo je samo transfer iz Monaca službeno potvrditi. Kolumbijski napadač, najučinkovitiji na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje je postigao šest pogodaka, u redove „kraljevskog kluba", tvrdi Marca, prelazi uz odštetu od 80 milijuna eura, a potpisat će ugovor do 2020. godine.

Još nije poznato hoće li put Monaca netko od Realovih igrača koji bi tu cijenu trebali sniziti. Poznato je da bi u francuskom klubu rado vidjeli Diega Lopeza, međutim, španjolskom vrataru se ta ideja baš i ne sviđa previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguezu je namijenjen dres s brojem 10, kojeg nitko ne nosi od prelaska Mesuta Özila u Arsenal.

Francuski prvoligaš Monaco već je pronašao je zamjenu za Kolumbijca. Riječ je o Wesleyju Sneijderu. Nizozemski nogometni reprezentativac trenutačno je član Galatasaraya s kojim ga ugovor veže do kraja lipnja 2016. godine. Ofenzivni 30-godišnji veznjak procjenjuje se na 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest donosi francuski L'Equipe podsjećajući da je Sneijder bio dio reprezentacije koja je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu osvojila treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo