Prvi strijelac Premiershipa jeftiniji od Modrića!

Manchester United je Arsenalu za Nizozemca Robina van Persieja platio 25 milijuna funti, dok se već tjednima špekulira kako će Real za Luku Modrića morati potrošiti najmanje pet milijuna više.

16.8.2012.
9:39
VOYO logo

Arsenal i Manchester United su se u poslijepodnevnim satima srijede dogovorili oko transfera nizozemskog napadača Robina van Persieja na Old Trafford u visini 25 milijuna funti. Cijelu je situaciju menadžer 'topnika' Wenger primio teško, ali tvrdi da nije imao drugog izbora. "Tužno je izgubiti takvog igrača... Ali, imao je svega još godinu dana ugovor s nama i nije želio produljiti. Nisam imao izbora nego prodati ga. Sreća u nesreći jest da smo već pronašli adekvatne zamjene za njega", rekao je Wenger.

Pregovori između dvaju klubova ponovno su započeti u utorak navečer, a dovršeni su, prema svemu sudeći u srijedu popodne. Zanimljivo, Nizozemac je bio prvi strijelac Premiershipa i prodan je za 25 milijuna funti, dok se špekulira kako će Real za Luku Modrića platiti najmanje pet milijuna više. Čini se da dovođenje Lukasa Podolskog, Oliviera Girouda i Santija Cazorle nije previše impresioniralo Robina van Persieja koji je očito žarko želio promijeniti okruženje. Glad za osvajanjem trofeja, ali i za novcem, očito je bila puno jača od ljubavi prema klubu u kojem je proveo posljednjih osam sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo