'Uvjeren sam da je Modrić to već shvatio!'

'Modrić je vjerojatno već shvatio da nije ista stvar igrati u Tottenhamu ili Realu. Uvjeren sam da će izboriti status standardnog prvotimca, iako će to biti vrlo, vrlo težak put.

1.3.2013.
14:06
VOYO logo

Hrvatski nogometni velikan Robert Prosinečki, koji je u karijeri igrao i za Real i Barcelonu, osvrnuo se na El clasico u kojem je Kraljevski klub pregazio katalonskog velikana te prokomentirao situaciju oko Luke Modrića.

"Modrić je vjerojatno već shvatio da nije ista stvar igrati u Tottenhamu ili Realu. Došao je na Bernabeu kada Real nije igrao dobro, kada su počele trzavice s Mourinhom, a ni on nije došao u optimalnom stanju, bio je potpuno nepripremljen. Uvjeren sam da će Modrić izboriti status standardnog prvotimca, iako će to biti vrlo, vrlo težak put. Dobro je dok mu Mourinho vjeruje i daje priliku. Takve stvari se u Realu događaju. Kaka je vlasnik Zlatne lopte, pa ne igra, bačen je u drugi plan", izjavio je Prosinečki Jutarnjem listu pa nastavio o posljednjem El clasicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Barceloni se događa nešto čudno! Kako su oni vrlo zatvoren klub, i teško objašnjivo. Glatko su izgubili od Milana, koji u ovom času ne spada u europske top-momčadi, jedva su pobijedili Sevillu, da bi ih Real Madrid potukao do nogu. I taktički i igrački. Ne možemo negirati da je Real odigrao fenomenalno, taktički perfektno, no u Barceloni su podbacili baš svi, cijela momčad. Jedan od razloga blijede Barcelone je i činjenica da mjesec i pol nemaju trenera. Drugi razlog je Messi, iako se ne slažem s kritičarima, koji kažu da je njegova vladavina gotova. Messi je 85 utakmica odigrao na najvišoj razini, i nakon što je zadnje dvije odigrao loše, svi se čude. Nemoguće je uvijek igrati dobro, čak i Messiju treba predah", smatra Žuti koji uživa u Turskoj gdje trenira Kayserispor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grad je 'obolio' od nogometne groznice, na svakoj utakmici prati nas 20.000 navijača. No, prava pomama će nastati 17. ožujka, kada nam u goste dolazi Galatasaray s Drogbom i Sneijderom. Nisam previše impresioniran jer i Drogbi i Sneijderu treba vremena da bi se uigrali, a moja momčad je nadarena, mlada i puna energije", tvrdi Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo