Evo što se promijenilo u hrvatskom nogometu!

Upravni odbor Udruženja prvoligaša imenovao je Rijekina dopredsjednika Roberta Komena novim predsjednikom udruge umjesto dosadašnjeg Branka Laljka.

30.5.2012.
14:16
VOYO logo

"Prvo moramo organizirati tematsku sjednicu s ministarstvima, MUP-om i Ministarstvom pravosuđa, da se iduće sezone ne bi događali incidenti. Razgovarat ćemo i s navijačkim skupinama. Jedna je od glavnih zadaća poboljšanje financijskog stanja. Iduća će godina biti teška, na raspolaganju ćemo imati 2,5 milijuna kuna, kao inicijalni budžet (Od TV-prava, igara na sreću, kladionica...), a za nekoliko godina došli bismo do 7 milijuna i tako ispunili svoj cilj. Nema puno ulagača u klubove, to se treba promijeniti. Naša je liga oko 25. mjesta po rejtingu u Europi, a reprezentacija među deset, dakle ima mjesta za napredak lige", rekao je Komen.

Udruga je dala potporu Davoru Šukeru za predsjednika HNS-a, ali i školi Varaždina da juniori mogu igrati u 1. ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo počinje 21. srpnja, a u prvom kolu sastaju se: Dinamo – Inter, Cibalia – Slaven, Istra – Hajduk, Split – Rijeka, Zadar – Osijek, Zagreb – Lokomotiva.

U prvom dijelu prvenstva bit će 19 kola i igrat će se do 8. prosinca, a proljetni dio od 16. veljače do 26. svibnja. Igrat će se subotom, a Inter, Lokomotiva i Zagreb petkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešimir Vlajčević ostaje disciplinski sudac, Josip Brezni povjerenik natjecanja, a Zoran Cvrk povjerenik za sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo