Cijena 42 milijuna / Rješenje za poroznu obranu: Real naciljao mladog i skupog Portova stopera

Image

Porto je ljetos za četiri milijuna eura doveo mladog Brazilca, a sada bi mogao dobiti deset puta više

9.1.2019.
12:09
VOYO logo

Već nekoliko prijelaznih rokova u nizu na Santiago Bernabeu nije sletio kapitalac. Igrači koji su dolazili u Real Madrid nisu bili s "imenom i prezimenom", već uglavnom oni koji se još trebaju dokazati, a pritom nisu bili baš ni jeftini.

Tom politikom u Madridu će se služiti i dalje jer najnovija meta jest Eder Militao, 20-godišnji branič kojeg u Realu žele što prije, prenijela je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto je trenutno njegov dom, a cijena, kao i uvijek kada je portugalski div u pitanju, nije mala. Njegova odštetna klauzula iznosi 42 milijuna eura, što će na ljeto narasti na okruglih 50.

Kada se zna da su Portugalci prije samo nekoliko mjeseci u ljetnom prijelaznom roku doveli Militaa za samo četiri milijuna eura iz Sao Paola, može im se samo još jednom skinuti kapa na skautingu jer je mladi Brazilac u Portu skupio tek 22 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je po vokaciji desni bek, može pokriti stopersku poziciju, ali i onu zadnjeg veznog. Uspoređuju ga s Pepeom koji je prije dva dana pristupio Portu, pa unatoč nevoljkosti Portova predsjednika da krene u realizaciju, priča, u kojoj je i Manchester United, mogla bi krenuti u tom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo