Četiri asa / Rio Ferdinand se naklonio Modriću: Dosegnuo je nivo Inieste i Xavia, ali jedan je čovjek ipak stepenicu iznad

Image
Foto: profimedia.hr

Legendarni branič Engleske naklonio se Luki Modriću, ali je i istaknuo da ipak postoji jedan veznjak kojeg smatra boljim od kapetana Vatrenih

14.4.2022.
14:47
profimedia.hr
VOYO logo

Rio Ferdinand je jedan od najboljih engleskih braniča u novijoj povijesti, a svoje je vještine više puta pokazao igrajući za Manchester United, Leeds i englesku reprezentaciju. Danas radi kao stručni komentator BT Sporta, a već dulje vrijeme ne krije da je zaljubljen u nogometne vještine Luke Modrića.

Tako je i ovog tjedna oduševljeno reagirao na perfektnu asistenciju hrvatskog mađioničara. Nakon utakmice se u studiju povela rasprava o Modrićevom mjestu na listi najboljih veznjaka svih vremena. Jedan tviteraš konstatirao kako je Luka dio velike četvorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane iznad svih

"Luka Modrić sjedi za istim stolom kao Zidane, Iniesta i Xavi i bit će upamćen kao jedan od najvećih veznjaka kada se umirovi", stajalo je u postu.

Image
Napadač Vatrenih /

Ante Budimir za RTL o maestralnom kapetanu Luki Modriću i SP-u u Katru: 'Obućeš dres i osjetiš to nešto'

Image
Napadač Vatrenih /

Ante Budimir za RTL o maestralnom kapetanu Luki Modriću i SP-u u Katru: 'Obućeš dres i osjetiš to nešto'

Ferdinand se složio s twittom, ali samo djelomično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zidane nije za tim stolom, on je nivo iznad. Xavi, Iniesta, Modrić i onda Zidane stepenicu iznad. Modriću se mora odati priznanje što je dosegnuo nivo Xavija i Inieste te što ravnopravno sjedi s takvim velikanima', konstatirao je velikan engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač koji je obilježio generacije

Inače, Zinedine Zidane je u 17 godina dugoj karijeri igrao za Cannes, Bordeaux, Juventus i Real Madrid, a za reprezentaciju Francuske je upisao 108 nastupa i 31 pogodak tijekom 12 godina. S nacionalnom vrstom osvojio je Svjetsko prvenstvo 1998. godine i EURO 2000. Ima i srebro s Mundijala 2006. godina. U klupskoj karijeri je osvojio dvije Serie A, jednu La Ligu, dva Intertoto kupa, Ligu prvaka, dva Interkontinentalna Superkupa, nekoliko europskih Superkupova te više od 30 individualnih priznanja među kojima je Zlatna lopta 1998. godine.

Zidane je i jedan o mentora našeg Luke Modrića kojeg je vodio do trostruke uzastopne titule prvaka Europe s madridskim Realom. Mnogi velikani svjetskog nogometa smatraju ovog Francuza najvećim veznjakom svih vremena.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo