RIJEŠENA JE DVOJBA KOJA ZANIMA ČITAVU NACIJU: / Dobili smo odgovor na veliko pitanje zahvaljujući - vama!

Image

U ponedjeljak 7. studenog u našoj anketi postavili smo vam pitanje: 'Koja bi napadačka linija trebala započeti susret protiv Islanda?' Sad smo i dobili odgovor.

11.11.2016.
9:18
VOYO logo

Nakon što je trenutno golgeterski najefikasniji hrvatski napadač Nikola Kalinić u ponedjeljak otpao za nadolazeći kvalifikacijski sraz za SP protiv Islanda i onaj prijateljski protiv Sjeverne Irske zbog ozljede lijevog bedrenog mišića, što je težak udarac za hrvatskog izbornika Antu Čačića, strateg ‘Vatrenih’ ipak ne treba ‘razbijati’ glavu niti imati ‘besane noći’ jer su mu napadači u formi.

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Dvojba koja zanima naciju! Čačić mora donijeti važnu odluku za Island i Sj. Irsku

Mišljenje naših čitatelja

No, postoji jedna dvojba koja zanima čitavu naciju. A taj je s kojom napadačkom formacijom započeti subotnji nadolazeći susret 4. kola kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine protiv Islanda i prijateljski protiv Sjeverne Irske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga smo vama, dragi naši čitatelji, ponudili da date svoje mišljenje. Anketa u kojoj smo vam postavili pitanje: "Koja bi napadačka linija trebala započeti susret protiv Islanda?" započela je u ponedjeljak 7. studenog s početkom u 13.20, a trajala je do 11. studenog u 9.00. U njoj su bila ponuđena četiri moguća odgovora.

  • Mandžukić - Kramarić
  • Mandžukić - Čop
  • Čop - Kramarić
  • Niti jedna od navedenih
Image

Rezultati sve govore

U anketi su ukupno sudjelovala 362 čitatelja, a vas 273, odnosno, 75,41% glasalo je da bi Hrvatska susret protiv Islanda trebala započeti s Mandžukićem i Kramarićem u napadu. Za startnu napadačku liniju Čop - Kramarić dalo je svoj glas 49 čitatelja Net.hr-a ili 13, 54 %. Za opciju "Niti jedna od navedenih" glasala su 32 čitatelja, odnosno, 8, 84 %. Da bi Mandžukić i Čop trebali početi susret protiv Islanđana glasalo je tek osam čitatelja (2,21 %).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo