NOVA DEVETKA? / Rijeka želi napadača iz Španjolske: Ima 20 nastupa u LaLigi, borio se s Piqueom, a sada bi mogao koracima Harisa Vučkića?

Image
Foto: profimedia.hr

Rijeka nakon pet odigranih kola zauzima osmo mjesto među deset klubova u hrvatskom prvenstvu. Najveći problem je postizanje golova, no izgleda da su našli riješenje?

25.8.2022.
8:54
profimedia.hr
VOYO logo

Rijeka je zainteresirana je za dovođenje Španjolca Victora Campuzana koji trenutno brani boje španjolskog drugoligaša Sporting Gijona, izvijestile su lokalne novine El Comercio. Trenutno nema najbolju situaciju u klubu, a klub ga je obavijestio da bi odlazak bio najbolji za obje strane. Ima 20 nastupa u Primeri za Espanyol.

Image
OTIŠAO PRIJE POLA GODINE /

Pratio je Rijeku na Šubićevcu: Otkrivamo vraća li se Ivan Tomečak u klub s Rujevice

Image
OTIŠAO PRIJE POLA GODINE /

Pratio je Rijeku na Šubićevcu: Otkrivamo vraća li se Ivan Tomečak u klub s Rujevice

Prati ga jedan nizozemski klub, no Rijeka je navodno jedina ozbiljnije uključena u priču te za sad nema drugih momčadi koje traže ovog 25- godišnjeg napadača. Momčad s Rujevice bi ga posudila, a prijelazni rok je gotov 1. rujna. U Gijonu ne igra, a u Rijeci vide kao pravog centarfora koji im nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Campuzano je prošle sezone proveo na terenu samo 521 minutu. Sudjelovao je u 19 utakmica tijekom kojih je zabio jedan gol i upisao jednu asistenciju. Iz kluba kažu da neće izlaziti u javnost za pristigle ponude ili bilo kakve interese pa ćemo oko ovog posla morati pričekati neku službenu objavu.

“Ne želimo govoriti o svojim igračima niti ponudama koje bismo za njih mogli imati”, rekao je glasnogovornik Sporting Gijona, Carlos Llamas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Transfermarktu je procijenjen na 500.000 eura, a sa Sportingom ima ugovor na još tri sezone. Rijeka je prošli mjesec već dovela iz Španjolske jednog igrača. Iz prvoligaša Real Sociedada je kupila četvrtog najskupljeg igrača u povijesti kluba, Naisa Djouahru.

Prošlo ljeto je bila dovela i napadača Harisa Vučkića iz drugoligaša Zaragoze, a ako ova priča između Campuzana i Rijeke prođe, Španjolac će također Vučkićevim koracima. Rijeka nakon pet odigranih kola zauzima 8. mjesto među 10. klubova u hrvatskom prvenstvu te je bila ispala od švedskog Djurgardensa u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo