RIJEKA SE OSVETILA ISTRI I ZASJELA NA TREĆE MJESTO LJESTVICE: / Murić i Kulenović donijeli Bijelima šestu pobjedu zaredom

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Rijeka je svoju prvu priliku na utakmici pretvorila u vodstvo u 19. minuti. Robert Murić je primio odbijenu loptu na rubu kaznenog prostora i lijepo pogodio u suprotni kut

21.4.2021.
20:22
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 30. kola Prve HNL Rijeka je u Puli pobijedila Istru 1961 sa 2:1 skočivši na treće mjesto ljestvice.

Golove za Rijeku zabili su Robert Murić (20') i Sandro Kulenović (37'), dok je pogodak za domaći sastav zabio Einar Galilea (44').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam dana nakon što je Istra na Aldo Drosini senzacionalno pobijedila Rijeku sa 3:2 izborivši plasman u finale hrvatskog Kupa, isti su se klubovi sastali i u prvenstvu. Ovoga puta slavili su gosti, upisavši šestu uzastopnu pobjedu kojom su preskočili Goricu i sada su treća momčad Prve HNL.

Image
LOKOMOTIVA RAZBILA VARAŽDIN U DERBIJU ZAČELJA: /

Sin legendarnog Vatrenog zabio dva gola

Image
LOKOMOTIVA RAZBILA VARAŽDIN U DERBIJU ZAČELJA: /

Sin legendarnog Vatrenog zabio dva gola

Murić otvorio pogotkom

Istra je već u petoj minuti mogla šokirati goste. Japanski napadač Taichi Hara izbio je sam ispred Nevistića, pucao je u bliži kut, ali je gostujući vratar obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je svoju prvu priliku na utakmici pretvorila u vodstvo u 19. minuti. Robert Murić je primio odbijenu loptu na rubu kaznenog prostora i lijepo pogodio u suprotni kut.

U 37. minuti gosti su "podebljali" vodstvo, a pogodak je postigao Sandro Kulenović na Murićevu asistenciju. Sudac Dario Bel je uz pomoć VAR-a provjeravao gol, pokazavši potom na centar. U posljednjim trenucima prvog dijela Istra je uspjela smanjiti. Blagojević je ubacio s lijeve strane, a Galilea uspio skrenuti loptu u mrežu pored nesigurnog Nevistića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanac Hara imao je odličnu priliku i u 55. minuti, no ponovo je loše reagirao. Hara je seriju promašaja zaključio u 87. minuti kada je sa sedam metara pucao iz prve, ali je Nevistić obranio njegov udarac. U posljednjim trenucima susreta Rijeka je imala kontru tri na jedan, ali je Pavičić promašio nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo