Rijeka s pravom protestira: 'Pitam se, zbog čega je to tako?'

Nakon reprezentativnih obveza nogometaši se vraćaju obvezama u klubovima. 25. kolo prvenstva utakmicom u Sigetu otvorit će Hrvatski dragovoljac i Rijeka.

6.3.2014.
20:27
VOYO logo

"Mi smo trenirali nekoliko dana prilično redovno i očekujem Rijeku koja će imati svoj cilj i svoj veliki motiv da dođe do bodova. Iako je rezultat Hrvatskog dragovoljca iz Zadra veliko upozorenje što nas čeka u Sigetu", rekao je trener Rijeke Matjaž Kek u najavi utakmice.

U sastav Rijeke nakon suspenzije vraća se Mujanović, dok Kek ne zna hoće li igrati Maleš i Mitrović, koji su bili s reprezentacijama. Slovenskog trenera na klupi Rijeke posebno smeta što njegova momčad igra samo 48 sati nakon reprezentativnih obveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija s Malešom se i dalje ne zna jer je u utakmici sa Švicarskom dobio nezgodan udarac, pa vjerojatno neće konkurirati za sastav protiv Hrvatskog dragovoljca. Mitrović je cijeli tjedan bio s reprezentacijom i teško mi je procijeniti njegovo stanje. Iako se pitam zbog čega mi 48 sati nakon utakmice reprezentacije igramo prvenstvenu utakmicu. Marić nije trenirao cijeli tjedan, ali će danas trenirati te ću tek nakon treninga procijeniti njegovo stanje", rekao je Kek pa se osvrnuo na činjenicu da neće gostovati u Kranjčevićevoj već u Sigetu.

"To je nova lokacija na koju ćemo se morati prilagoditi, ali mi smo profesionalci mi se moramo tako ponašati i tako očekujem da se svi ponašaju", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo