Rijeka pronašla čovjeka koji bi trebao zamijeniti Kramarića

Čini se da je Rijeka pronašla zamjenu za Andreja Kramarića, čije se preseljenje s Kantride u novi klub očekuje u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

19.12.2014.
8:29
VOYO logo

Svakome tko imalo prati nogomet, jasno je da će hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ove zime preseliti iz Rijeke u novi klub. Njegove fantastične ovosezonske igre, u kojima je zabio 28 golova u 30 odigranih utakmica, zagolicalo je maštu pola nogometne Europe. Za sada su nekako nakonkretniji Juventus i Chelsea, koji su u ozbiljnoj utrci za napadačem Rijeke. Leicester je za 23 - godišnjeg napadača nudio čak 10 milijuna eura, ali ponuda je odbijena. Razlog je, najvjerojatnije, posljednja pozicija Leicestera na Premierligaškoj ljestvici (10 bodova u 16 odigranih utakmica). U međuvremenu je Rijeka produljila ugovor s Kramarićem do 2017., ali tek je tek tehnički detalj koji bi Rijeci trebao donijeti stabilniju pregovaračku poziciju.

//www.youtube.com/embed/4b7ohH9d28w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se za sada još uvijek čeka bogata prošnja Hrvata, ali i tome bi uskoro trebalo doći kraj. Naime, prema pisanju Sportskih novosti, Rijeka je ozbiljno krenula po zamjenu za Kramarića. I pronašla ju. Radi se o 22 - godišnjem igraču iz Gane, i najboljem strijelcu egipatske lige Johnu Antwiju.

Antwi je brz igrač s dobrim tehničkim kvalitetama, a do sad je u egipatskoj Premierligi zabio 11 golova u 13 odigranih susreta. Prošle je sezone odigrao 16 utakmica i postigao 11 pogodaka uz 2 asistencije, dok je prije dvije sezone u 14 utakmica imao skor od 5 golova i 3 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo skoro ćemo saznati hoće li Rijeka i realizirati ovu svoju želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo