POSEBNI APEL / Rijeka moli svoje navijače da ne šire mržnju na Jadranskom derbiju

Image
Foto: HNK Rijeka

Jadranski derbi izazvao je veliku pažnju javnosti zbog borbe za prvo mjesto na tablici i pogrdnih naljepnica prema Marku Livaji. NK Rijeka je poslala priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

7.10.2023.
10:10
HNK Rijeka
VOYO logo

'Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 17 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Image
TENZIJE PRED DERBI /

HNS o naljepnicama 'Umri Livaja': 'Pozivamo navijače da ne šire mržnju'

Image
TENZIJE PRED DERBI /

HNS o naljepnicama 'Umri Livaja': 'Pozivamo navijače da ne šire mržnju'

Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time nema niti prodaje ulaznica na blagajnama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK Hajduk neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15.30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara dva sata nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom se zahvaljujemo svim našim navijačima koji nas bodre na našim utakmicama i molimo vas da i ovaj put svojim navijanjem pogurate našu mladu ekipu na vrh tablice SuperSport HNL-a.'

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo