RIJEKA KIKSALA U VINKOVCIMA: / Bijeli s Rujevice u neizvjesnoj utakmici ispali iz utrke za naslov prvaka

Image
Foto: PIXSELL

Rijeke ostala bez šansi u obranu naslova

13.5.2018.
18:48
PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske Rijeka je u nedjelju poslijepodne u Vinkovcima kiksao protiv domaćina Cibalije, odigravši nulu. Tako su Riječani, uz ispadanje uz utrke za naslov, kompromotirali i drugu poziciju, jer imaju 67 bodova, dva više od trećeplasiranog Hajduka koji svoju utakmicu s Osijekom na Poljudu igra od 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko bi bijeli slavili, preskočili bi izabranike Matjaža Keka. Cibalia je, pak, sačuvala svoju mrežu protiv favoriziranog rivala, pa se na devetom mjestu prvenstvene ljestvice bodovno izjednačila s Istrom 1961...

Sasvim očekivano, Rijeka je bila puno bolja momčad u ovom dvoboju. U prvom dijelu imala su Riječani čak 79% posjeda lopte, vratnicu Kvržića i čitav niz dobrih situacija, ali na vratima Cibalije briljirao je vratar Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.05.2018., Vinkovci - Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, HNK Cibalia - NK Rijeka. Armada, navijaci Rijeke.

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

UŽIVO: DERBI PREDPOSLJEDNJEG KOLA HNL-a; Hajduk protiv rasterečenog Osijeka lovi važne bodove u borbi za drugo mjesto

Cibalia je posljednje dvije minute morala odraditi s igračem manje, zbog neopreznog starta na Čolaku pocrvenio je Tomašević. Međutim, Riječani gol nisu uspjeli zabiti. Dinamo uz utakmicu manje od Rijeke sada ima tri boda više kolo prije kraja. Čak i u slučaju izjednačenog broja bodova Dinamo ima bolji međusobni omjer protiv Rijeke koja je tako ostala bez šansi u obranu naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo