RIJEKA EKSPLODIRALA NAKON KORONA-PAUZE: / Demonstrirala moć i natrpala nemoćni Inter na sablasno praznoj Rujevici

Image
Foto: HNK RIJEKA

Spomenimo i kako se odigrala prijateljska utakmica između Lokomotive i Varaždina u Zagrebu

19.5.2020.
22:42
HNK RIJEKA
VOYO logo

Nakon više od sedamdeset dana pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, nogometaši Rijeke i Intera po prvi su puta istrčali na travnjak. Riječ je ipak o pripremnoj utakmici jer HNL počinje tek 5. lipnja, ali čini se kako Riječanima ovaj prekid nije napravio preveliku štetu.

Na svojoj su, dakako sablasno praznoj, Rujevici razmontirali Inter s 4:1 i demonstrirali svu svoju golgetersku silu. Zaprešićane je načeo Yateke već u 13. minuti, zatim je u 32. minuti poentirao Lončar, da bi sjajni Čolak s dvama golovima u 47. i 69. minuti završio priču. Inter se utješio tek počasnim pogotkom iz penala u 54. minuti, kada je zabio Tsonev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i kako se odigrala prijateljska utakmica između Lokomotive i Varaždina u Zagrebu, a bila je to prava poslastica, koju isto, nažalost, niste mogli gledati uživo zbog korone. Lokomotiva je izgubila na svom terenu s 4:3. Momčad Samira Toplaka do pobjede je došla golovima Drožđeka, Senića, Benka i Posavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNL se, kažemo opet, nastavlja 5. lipnja, a počinje okršajem Hajduka i Intera na Poljudu, ali prije toga imat ćemo prilike gledati polufinale Kupa 30. i 31. svibnja kada će snage odmjeriti Slaven Belupo i Lokomotiva, te Rijeka i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo