GOLEMO POJAČANJE NA RUJEVICI / Rijeka dovela veliko pojačanje iz Rusije. Stiže im prekaljeni bočni igrač iz redova slavnog kluba

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka je obavila još jedan transfer i to vrlo zanimljiv

28.7.2021.
15:35
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u četvrtak dočekuju maltešku Gziru United u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige s dva gola prednosti iz prve utakmice, a trener Goran Tomić želi nastaviti pozitivan niz svoje momčadi.

"Moramo biti maksimalno ozbiljni da nastavimo pozitivan niz. Vidjeli smo da je Gzira agresivna ekipa i na domaćem terenu moramo odgovoriti na isti način i prikazati dobar napadački nogomet", rekao je Tomić, najavljujući utakmicu koja se igra sutra na stadionu NK Rijeka s početkom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiglo pojačanje

Nogometaš Hrvoje Smolčić smatra da unatoč prednosti iz prve utakmice Rijeka mora dati maksimum. "Čeka nas teška utakmica, vjerujem da dosta ljudi smatra da ćemo lako proći. Mi tako ne smatramo, vidjeli smo kvalitetu protivnika, moramo dati maksimum da pobjeda ne bude upitna u niti jednom trenutku", istaknuo je Smolčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči te utakmice, Rijeka je obavila još jedan transfer i to vrlo zanimljiv. Naime, na Rujevicu je stigao lijevi bek Rubina iz Kazanja, Mihail Merkulov. Riječ je o prekaljenom 27-godišnjaku s više od sto utakmica u ruskom prvenstvu i kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo