Bizarna situacija / Rijeka domaćin finala Kupa na Poljudu protiv Hajduka! Zna se gdje će biti smještena Armada

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ova neobična situacija u kojoj Rijeka igra kao domaćin na Poljudu protiv Hajduka posljedica je procesa dodjeljivanja domaćinstava za finale Kupa od 2016. godine, kada je uvedeno pravilo o samo jednoj utakmici

19.4.2022.
17:22
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka i Hajduk 26. svibnja u 19 sati na Poljudu igraju finale Kupa Hrvatske, a iako se igra u Splitu službeni domaćin će biti momčad s Kvarnera.

Tako će navijači riječkog kluba imati na raspolaganju nešto više od šest tisuća ulaznica, a klub je objavio i gdje će biti smješteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na raspolaganju će biti sektor A (90 kuna), Sektor B (120 kuna), te sektori C i D na kojima će ulaznice koštati 150 kuna. Pozicije sektora možete pronaći na fotografiji na dnu teksta. Prodaja za utakmicu finala Kupa Hrvatske počet će u srijedu 27. travnja, a radno vrijeme blagajni prvi tjedan prodaje ulaznica je od srijede do petka od 16 do 21 sat , te u subotu od 9 do 13 sati", objavili su Riječani u priopćenju za medije.

Image
HNL /

Valdas Dambrauskas prije jedne od najvažnijih utakmica u sezoni: 'Očekujemo pobjedu'

Image
HNL /

Valdas Dambrauskas prije jedne od najvažnijih utakmica u sezoni: 'Očekujemo pobjedu'

Hajdukovi navijači dobit će sektore E i F na zapadnoj tribini te sektore M i P. Pola kapaciteta stadiona će se naći u slobodnoj prodaji, dok ostatak od 10 posto ide HNS-u i sponzorima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nema internetske prodaje karata

Također, priopćeno je kako će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu kako bi se mogla kupiti ulaznica. Zanimljivo je i to da se za ovu utakmicu neće moći kupiti ulaznice putem interneta.

Ova neobična situacija u kojoj Rijeka igra kao domaćin na Poljudu protiv Hajduka posljedica je procesa dodjeljivanja domaćinstava za finale Kupa od 2016. godine, kada je uvedeno pravilo o samo jednoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Poljud je određen za stadion na kojem će se finale odigrati prije no što se znalo tko će u završnoj utakmici uopće nastupiti. Split je sedmi grad koji je dobio domaćinstvo od 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo