Rijeci zapljeskao i suparnik, svlacionica nije skrivala razocaranje

Nogometasi Rijeke sinoc su zavrsili svoju europsku sezonu minimalnim 1:0 porazom u Sevilli. Iako je san o prezimljavanju u Europi ostao neostvaren, aplauz Armade nije izostao.

12.12.2014.
8:38
VOYO logo

"Cestitam Sevilli na pobjedi i prolazu u daljnju fazu natjecanja. Domacin je zasluzeno slavio. Bila je ovo teska utakmica, ali znali smo sto nas ceka, nije lako igrati na Ramon Sanchez Pizjuanu", prenose Sportske novosti izjavu Rijekinog trenera Matjaza Keka.

"Za dobar rezultat, uz odredenu dozu srece, treba iskoristiti ona malo sto ti se ponudi. Mi to, nazalost, nismo uspjeli. Ali, moram cestitati mojim igracima na svemu sto su napravili u dosadasnjem dijelu sezone. Ako ne postignes pogodak, ne mozes pobijediti. Ako zelis nesto vise napraviti u ovakvoj skupini, moras zabiti pogodak i na gostovanju", dodao je Rijekin strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je sastav pohvalio i trener andaluzijske momcadi Unai Emery: "Rijeka je na Kantridi pokazala da moze biti vrlo opasna. Na kraju, tamo smo i primili dva pogotka. I u ovom susretu gosti su imali neke svoje prigode u drugom poluvremenu. I moglo se sve zakomplicirati da smo kojim slucajem primili pogodak. Cestitke Rijeci na pravoj borbi."

Svlacionica sastava s Kantride bila je vidno razocarana nakon poraza od Seville, ali opet i realna. Svjesni su da je sinoc Sevilla bila kvalitetniji suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ccnl7

"Imamo za cime zaliti. U nastavku smo pokazali da se moze igrati protiv Seville na njezinom stadionu, stvorili smo nekoliko dobrih prigoda koje, nazalost, nismo iskoristili", rekao je Matej Mitrovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sevilla je bolje otvorila susret, zasluzila je vodstvo. Na poluvremenu nam je trener rekao gdje smo grijesili. U nastavak smo usli bolje, imali 3-4 prigode. Tko zna sto bi bilo da smo iskoristili barem jednu, mozda bi se susret preokrenuo?", komentar je Ivana Mocinica.

Rijeka je u skupini G Europske lige zavrsila na trecem mjestu sa sedam osvojenih bodova, iza Feyenoorda (12) i Seville (11), dok je posljednje mjesto osvojio Standard (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo