RIJEČI GOLGETERA VATRENIH MOGLE BI GLASNO ODJEKNUTI: / 'To što se piše su obične gluposti, mi nismo na njihovoj razini'

Image
Foto: Profimedia

Loš početak reprezentacijske sezone komentirao je i prvi topnik Vatrenih i napadač Hoffenheima

10.9.2020.
8:31
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije baš najbolje započela drugo izdanje Lige nacija. U prvoj je utakmici protiv Portugala poražena s golemih 4:1, a tri dana kasnije u nešto boljem izdanju svladala ih je Francuska s također visokih 4:2.

Loš početak reprezentacijske sezone komentirao je i prvi topnik Vatrenih i napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić, a bio je prilično žestok u svojim izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila su to dva potpuno različita nastupa. U prvom je najveći problem što nismo bili najbolje pripremljeni, nismo sredili glave da budemo spremni za utakmicu. Protiv Francuske smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, a onda doživjeli šok jer su oni iskoristili jedine dvije prilike koje su imali. Malo im je i sudac pomogao uništiti utakmicu. Ne znam zašto se radi tolika drama što smo izgubili od Portugala i Francuske. Budimo realni, izgubili bismo i s Modrićem", rekao je Andrej Kramarić za Sportske novosti.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

08.06.2019., stadion Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 3. kolo, Hrvatska - Wales. . Andrej Kramaric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

'Nismo na njihovoj razini'

Ono što je sljedeće rekao moglo bi nešto glasnije odjeknuti, ali nažalost istina je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska nije na razini Francuske i nikad nije ni bila. Pišu se gluposti da nismo htjeli, da se nismo borili, da smo igrali preko one stvari. Nisam to u životu vidio. To ne postoji u sportu. Analize zašto smo olako primali golove treba ostaviti izborniku. Ponovit ću samo da smo se pošteno borili", rekao je Kramarić.

Kramarić je protiv Portugala igrao 74 minute, dok je protiv prvaka svijeta igrao cijelu utakmicu. Posljednji gol za Vatrene zabio je 2019. godine protiv Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo