RIJEČANI UŽURBANO KRPAJU RUPE: / Prvaci predstavili svog Mandžukića i objavili još jednu odličnu vijest

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Novog napadača Rijeke brojni mediji su usporedili s Marijem Mandžukićem.

12.1.2018.
17:47
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni hrvatski prvak užurbano slaže momčad za nastavak sezone. Nakon što su klub napustili Mario Gavranović, Josip Mišić, Josip Elez, Marko Vešović i Florentin Matei, vodstvo kluba dovelo je nekoliko igrača koji bi trebali popuniti rupu.

Stigli su među ostalima Antonio Čolak, Joao Escoval, Theophilus Solomon i Filip Dangubić. Dobra je vijest za navijače da je u petak ugovor produžio Leonard Zuta. Po novome na Rujevici bi trebao ostati do kraja iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ekipa skoro kompletna'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ću davati 100 posto za Rijeku, kao što sam uvijek davao 100 posto za svaki klub u kojem sam igrao ili ću igrati. To je za mene pitanje ponosa da uvijek dajem maksimum", rekao je Zuta nakon produljenja ugovora za službenu klupsku stranicu.

"Nije bitno tko je napustio momčad u prijelaznom roku, mislim da smo i prošle sezone pokazali da to nije bitno. Odigrali smo nevjerojatnu sezonu iako su nas i tada napustili neki igrači. Za Rijeku je u ovom trenutku najvažnija činjenica da ima vjerne navijače koji će uvijek biti uz klub", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dan u Rijeci je predstavljen Antonio Čolak. Njega su brojni mediji usporedili s Marijem Mandžukićem. "Ja sam Antonio Čolak. Doći će novi Čolak, a ne Mandžukić. Imam svoje kvalitete i njih želim pokazati", kazao je napadač. Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i sportski direktor Srećko Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će Antonio biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove karakteristike odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Priključio se pripremama i možemo reći da je ekipa skoro kompletna", izjavio je Juričić.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo