RIJEČANI UOČI SUSRETA ODGOVORILI NA DOSTA RUŽNE NAVODE IZ ŠPANJOLSKE: / 'Mogu oni pričati što hoće...'

Image
Foto: Screenshot

Objasnio je Rožman i na što Riječani moraju posebno paziti

21.10.2020.
13:19
Screenshot
VOYO logo

Najtežu skupinu koju je mogla dobiti u Europskoj ligi Rijeka je dobila, a odmah joj najteži protivnik stiže u goste u četvrtak. Real Sociedad trenutno je vodeća momčad španjolskog prvenstva, no Rijeka sigurno na svojoj Rujevici neće samo tako pokleknuti pred objektivno jačim protivnicima. Istaknuo je to i trener Riječana Simon Rožman.

"Oni vrijede 300 milijuna eura više od nas prema Transfermarktu, mislim da to sve govori. Imaju po meni 22 jednako vrijedna igrača. Mi se želimo na igralištu ponašati agresivno i maksimalno hrabro. Kod nas je u momčadi atmosfera sjajna i nadam se da će nas publika bodriti. Sretni smo da smo u Europskoj ligi, ali ne želimo tu samo nastupati, već se u pokazati u najboljem izdanju", rekao je Rožman na konferenciji za medije uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad koja ima jako dobru brzinu i tranziciju, strategija im je da lome suparnika, najviše golova postižu pred kraj poluvremena. Jaki su i u pritisku. Imamo viziju kako želimo igrati protiv njih. Bit će zanimljivo", napomenuo je trener Rijeke.

Maksimalno kompaktni

Objasnio je i na što Riječani moraju posebno paziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan poraz neće nas baciti u tragediju, a jedna pobjeda neće nas baciti u euforiju. Imamo neke svoje ciljeve, svaki bod nam je bitan. Neću ih sad odavati, reći ću vam to nakon što završi Europska liga", tajnovit je bio Rožman.

"Ne smije se dogoditi da nas rašire po terenu. Moramo biti maksimalno kompaktni na dijelovima terena u kojima se dogovorimo na maksimalan presing. Moramo paziti na puno stvari i pokazati svoju kvalitetu. Ako budemo hrabri, može se svašta dogoditi na terenu"zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VODEĆA MOMČAD ŠPANJOLSKOG PRVENSTVA IGRA U HRVATSKOJ: /

'Nismo se došli tu samo fotografirati za uspomenu'

Image
VODEĆA MOMČAD ŠPANJOLSKOG PRVENSTVA IGRA U HRVATSKOJ: /

'Nismo se došli tu samo fotografirati za uspomenu'

Neka pričaju

Osim trenera Rožmana, na konferenciji za medije oglasio se jedan od najpouzdanijih Rijekinih igrača Stjepan Lončar.

"Prezadovoljni smo i presretni ulaskom u grupnu fazu. Čast nam je istrčati protiv ovakvih protivnika i želja pokazati što možemo. U ovakvim utakmicama samo uživaš, kao što ćemo uživati mi igrači, uživat će i navijači. Real Sociedad je moćna ekipa i nakon prvih pet kola je prvi u La Ligi. Imamo respekt prema njemu, ali tko god dođe ovdje neće puniti gol razliku. Dat ćemo sve od sebe da bude egal utakmica", rekao je Lončar koji je prokomentirao navode koji stižu iz Španjolske, a to je da će "Rijeka poslužiti Sociedadu za podizanje gol-razlike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju pravo govoriti što god žele, ne treba nikog podcjenjivati, nisu trebali ni oni nas. Mi ćemo probati demantirati ih i pokazati suprotno", zaključio je riječki nogometaš.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo